2010. január 17., vasárnap

Nincs meglepetés

Jermaine Beckford marad a Leeds Unitednál, jelentették be a leedsiek a hivatalos honlapjukon. A két legfontosabb célpontunk klubjai úgy döntöttek, nem kínáltunk eleget.



Mindannyian, akik termékeny átigazolási időszakot vártunk, magunkba nézhetünk: mégis mire alapoztuk az optimizmust? Mike Ashley irányítása alatt egyedül a legelső, 2007 nyári átigazolási időszak tekinthető valamilyen sikernek (bár ekkor érkezett Viduka, Barton vagy éppen Geremi is), azóta mind a 4 alkalommal csalódnunk kellett a klubban, most januárban sincs másként.

Paul Fraser úgy tudja, nagyjából további £750 000-ot kellett volna kínálni Beckfordért, és mindeközben Danny Simpson érkezésének legfőbb akadálya, hogy a klub nem szeretne heti £15 000-os fizetést kínálni a jobb hátvédnek. Megértem és támogatom a spórolási szándékot, mert a Shepherd-éra keményen hozzájárult a jelenlegi helyzethez, de nem ilyen - igazolások esetén millió alatti, fizetések esetén 20 ezer alatti - nagyságrendek esetén.

Egyelőre három kölcsönjátékost (Zurab, Harewood és Simpson) veszítettünk, Geremi Angolában játszik és áldhatjuk a szerencsét, hogy egyedül Barton sérült, mert a védelem jobb oldalán már így is az oda nem igazán való Ryan Taylort kell szerepeltetni. Ha Simpsont nem tudjuk leigazolni annak pozitív hatása egyedül Kádár Tamás fejlődése lehet.

Csak remélni tudom, hogy a Beckford-ügy lezárultával rámozdulunk a 2. és 3. számú célpontjainkra és ha kölcsönben is, de érkezik erősítés a szezon második felére.

1 megjegyzés:

  1. Nem igazán értem a LUFC-t sem,ennek akkor lenne értelme,ha Beckford hosszabbítana.
    Az egy dolog,hogy hozzánk nem jön,de el fogják vinni egy 2-2,5milliós ajánlattal még januárban szerintem.

    A Simpson dolog meg tényleg egy vicc,ha így van.
    Nálam simán feledtette Beye-t,egy nagy hátránya,hogy alacsony.Fergusonnak tutira nincs szüksége rá és Danny is nagyon maradna-erre elkezdünk szüttyögni...

    VálaszTörlés