2008. július 31., csütörtök

Viduka kihagyja a szezon elejét

A holnapi mérkõzést megelõzõ sajtótájékoztatón Kevin Keegan közölte, hogy Mark Viduka várhatóan kihagyja a klub elsõ néhány bajnoki mérkõzését. Viduka az elõzõ szezon végén injekciós kezelést kapott Achilles-sérülésére, és csak a jövõ héten kezdheti meg a teljes értékû munkát.

Keegan ugyanakkor azt is elmondta, hogy az ausztrálon kívûl valószínûleg mindenki harcra kész lesz augusztus 18-án az Old Traffordon.

A United 25 fõs kerete tegnap délután utazott el Mallorcára, ahol ma 35 fokos hõségben megtartották elsõ - nyilvános - edzésüket. Az utazók között volt Oba Martins is, aki a napokban érkezett vissza Nigériából - igaz, a kisebb hátfájással bajlódó Steve Harperrel együtt kihagyta a mai tréninget.

Michael Owen kisebb vádligondokkal küzd, õ ezért maradt Newcastleban. Shay Givennek pedig kisebb combhúzódása van, ami miatt kihagyott pár edzést a Hartlepool elleni mérkõzés után. Keegan tervei szerint ugyanakkor Given lehetõséget fog kapni a vasárnapi, Mallorca elleni találkozón.

Vidukán kívûl Abdoulaye Faye, Michael Owen, Joey Barton és Andy Carroll sem utazott el, illetve sérüléseik miatt valószínûleg lecsúszott errõl a lehetõségrõl több fiatal játékosunk is (Kazenga LuaLua, Kádár Tamás, Fabio Zamblera és Wes Baheng).

A kiutazott keret: Given, Harper, Krul, Forster, Enrique, Beye, Edgar, Cacapa, Taylor, Tozer, Bassong, Geremi, Duff, Guthrie, Butt, N'Zogbia, Milner, Doninger, Gutierrez, Martins, Smith, Ameobi, Danquah, Donaldson, Godsmark.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése