2008. július 29., kedd

Megegyeztünk Bassong áráról

A francia FC Metz hivatalos honlapján közölte, hogy megegyezett a Newcastle-lel Sebastien Bassong átigazolásáról.

Várhatóan a napokban Bassong aláírja velünk szerzõdését.

Update ... szerda, 23:15

A klub megerõsítette, hogy megegyeztek mind a Metz-cel, mind Bassonggal, aki már átesett az orvosi vizsgálatokon is. Már csak némi papírmunka van hátra.

Egyébként Bassong is tagja a ma délután Mallorcára elutazott 25 fõs keretnek, amely pénteken és vasárnap játszik majd.

2 megjegyzés:

  1. Ez meg ki? Muszály minden selejtet begyûjteni. Bezzeg Emre elment. Kiváncsi leszek Owen meddig marad. Mintha szándékosan lefelé építkeznének a II. osztályba. Egyszerûen a transzfer-politikát nem értem. Miért nem lehet JOBB játékost venni, mint aki elment, ha van rá pénz. Nézzük már meg a Fulham-et, kiket igazoltak le. A felét ingyen, a másik felét olcsón, de mégis minõségi játékosokról van szó. pedig õk csak "falusiak".

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek veled abban, hogy nagyon kellene egy irányító a középpályára (no nem konkrétan Emre helyére, mert õ három év alatt nem sok mindent mutatott), illetve egy csatár.
    Viszont nem tudom miért kell így leszólni a srácot, vedd úgy h Ramage helyett érkezett, melegíteni a padot.

    A Fulham magához képest valóban szépen igazolt.

    Bizonytalan vagyok, hogy mi is az igazság a pénz és a politika terén. Eleinte nekem úgy tûnt, hogy fordulunk a fiatal, olcsó emberek felé, minél több pénzt ölve az utánpótlásba. Ennek ellenére nagyon jó lenne, ha jönne minimum két középpályás (Bassongon és Coloccinin kívûl). Biztosan van valami nadrágszíj-szorítás a fizetések körül is, de KK meg pár napja azt mondta, h Owen talán 1-2 héten belül aláír. Fene tud ezen kiigazodni...

    VálaszTörlés