2008. május 20., kedd

Bartont elí­télték

Joey Bartont jogerõsen elítélték a liverpooli bíróságon decemberben történt verekedése miatt. A középpályás hat hónapos börtönbüntetést kapott, egyelõre nem tudni mikor kell bevonulnia.

Mint ismeretes, Barton múlt év december 27-én, hajnalban testvérével és annak barátnõjével összeszólalkozott egy másik társasággal egy liverpooli McDonaldsban, a felek ezt követõen az utcán akarták lerendezni a dolgokat. Barton pechjére a zártláncú térfigyelõkamerák rögzítették az esetet és a rendõrség Bartont elõzetes letartóztatásba helyezte, ami után csak januárban engedték feltételesen szabadlábra.

Barton beismerte bûnösségét, egyelõre az sem világos, hogy teljes mértékben letöltendõ-e a büntetés, vagy van lehetõség jó magaviselet esetén korábban szabadulnia. Joey-ra még egy másik ügy is vár, korábbi csapattársa, Ousmane Dabo testi sértés miatt beperelte még 2007 tavaszán, Barton abban az ügyben ártatlannak vallotta magát, az ügyben nem tudni mikorra várható végsõ döntés.

Szomorú vagyok, váratlanul ért a hír. Az eset után legszívesebben elkergettem volna Bartont a klubtól, aztán Keegan keze alatt úgy tûnt nekem, hogy megszelídült, remekül játszott a bajnokság vége felé. Most ha minden igaz, nagyjából decemberben jöhet ki a börtönbõl, két hónap minimum kell, hogy utolérje társait. Szomorú lennék, ha emiatt kicsapnánk, de nem lepne meg, ha a menedzsment így határozna.

3 megjegyzés:

  1. Nagyon sajnálom, mert az utóbbi időbe Barton kezdett formába lendülni.

    VálaszTörlés
  2. Ő a legjobbunk és MARAD!!! Powa Joey!

    VálaszTörlés
  3. az ilyen embernek nem a futball pályán,hanem a sitten a helye!

    VálaszTörlés