2010. december 5., vasárnap

Csevegő - West Brom

Premier League
West Bromwich Albion - Newcastle United
helyszín: The Hawthorns
jv.: Mike Dean

Nolan a bokasérülése miatt ezt a találkozót is kihagyja, visszatérhet viszont három mérkőzéses eltiltását követően Barton (szerk.: Barton sérült, nem utazott el Birminghambe). Gosling, Harper, Raylor és Ben Arfa továbbra is sérültek, míg Coloccini és a héten 2016-ig hosszabbított Williamson eltiltásukat töltik.

Newcastle: Krul - Simpson, S. Taylor, Campbell, Enrique - Routledge, Guthrie, Tiote, Gutierrez - Ameobi (c), Carroll
Cserepad: Söderberg, Perch, Kadar, Smith, Lovenkrands, Best, Ranger

Ugyanaz a tizenegy kezd, mint egy héttel ezelőtt.

Bár nagyrészt B csapattal, de játszott szerdán a West Brom a Liga-kupában (1-0-s vereség és kiesés Ipswichben). A hazaiaknál kérdéses Chris Brunt (ágyék), Paul Scharner (térd), Peter Odemwingie (térd), James Morrison (hát) és Nicky Shorey (betegség) játéka is, Youssouf Mulumbu eltiltás miatt hiányzik, míg az Jonas Olsson a múlt hónap elején szenvedett Achilles-sérülése miatt nem fogható hadra.

A szezont jól kezdő West Brom október 23. óta egészen a múlt hétig (4-1-es siker a Goodisonban) nyeretlen volt a bajnokságban, november 7. és 20. között négy bajnoki mérkőzésen mindössze két gólt lőttek és egy pontot szereztek. Hazai pályán utoljára az említett október 23-i mérkőzésen (2-1 a Fulham ellen) találtak be.

West Brom: Carson (c) - Jara, Tamas, Scharner, Cech - Tchoyi, Morrison, Dorrans - Brunt, Thomas, Odemwingie
Cserepad: Myhill (k), Ibanez (v), Barnes (kp), Reid (kp), Shorey (cs), Fortune (cs), Cox (cs)

A kétségesnek tartott játékosok közül négyen kezdenek, Shorey pedig csere. Egyrészt pech, másrészt kizárt, hogy jó fizikai állapotban legyenek.

Győzelem esetén felléphetünk akár a hetedik helyre és ismerve mennyire stabilak tudunk lenni idegenben (a Bolton elleni 1-5-öt itt most ne vegyük figyelembe), el is képzelhető a három pont megszerzése. Érdemes azonban megjegyezni, hogy egy döntően támadó felfogású csapat az ellenfél, nem egy Wolves vagy egy Everton, akik még hazai pályán is (a Baggieshez képest) óvatosabban próbálnak dominálni.

A meccset streameken elvileg könnyedén lehet majd követni, hiszen ebben az időpontban nem rendeznek másik PL-mérkőzést.

Jó szurkolást!

9 megjegyzés:

  1. Hihetetlen, hogy megint kezdődik az, hogy folyamatosan nem tudunk rendes csapatot kiállítani. Most 8 hiányzó van (Harper, Ben Arfa, Gosling, R. Taylor, Williamson, Coloccini, Barton, Nolan), a "normálisnak" mondható 2-re jó lenne végre valamikor lemenni.

    VálaszTörlés
  2. Bartonnal is mi lett? Végre játszhatna erre lesérül, pompás

    VálaszTörlés
  3. reméljük,a köcsög osztrák hamar megkapja a lapját Andyről(meg azt is,hogy Sol rutinja elég lesz...)!

    VálaszTörlés
  4. fasza...pont ez a fogalmatlan

    VálaszTörlés
  5. ezt rossz nézni... nem is érdemlünk semmit eddig, remélem szünetben változik valami

    VálaszTörlés
  6. ez eddig lószar:előrejáték zéró,hátul meg ijesztő dolgokat csinálunk néha(Campbell,Simpson) a gól is vicces volt mondjuk.
    egy pontocskát azért csak összehozunk!

    VálaszTörlés
  7. Ameobi, Guthrie out. Campbell is mit művelt a 3. gólnál...
    Vagy 4-5-1-et nyomjunk Nolannel és Bartonnal, vagy 4-4-2-t Lovenkrandssal, ez így kiesési forma. Carrol is 2 nagy baromságot csinált 2 nagy helyzetnél.

    VálaszTörlés
  8. Lassan az idegenbeli stabilitást is el lehet felejteni.

    VálaszTörlés