2008. június 4., szerda

Arda Turan akár még az Eb elõtt jöhet

Update ... 22:58

Ashton aláírta új, öt évre szóló szerzõdését, így 2013-ig a West Ham alkalmazásában áll majd. Õ tehát ugrott, lehet másik csatárjelölt után nézni.


Az utolsó bajnoki mérkõzés óta folyamatosan napról napra újabb nevekkel jönnek elõ az újságok, de a Galatasaray 21 éves, török válogatott tehetsége, Arda Turan állandó szereplõje ezeknek a híreknek.Tegnap már lehetett arról olvasni (nem tudom már hol olvastam, sajnos link nincsen), hogy újra Törökországba ment Vetere és Wise tárgyalni a törökökkel, akik nagyjából 13 millió fontot kérnének az irányítóért, mi pedig 8,5 körül taksáljuk az értékét.A mai török és angol sajtó úgy sejti, hogy egy 12 millió eurós (nagyjából 9 millió fontos) ajánlatot tettünk a játékosért. A Galatasaray szíve szerint természetesen megvárná az Európa-bajnokság végét, hiszen egy jó szerepléssel komoly összeget sarcolhatna ki Turanért.

Állítólag a Galata a saját honlapján cáfolta a híreket, nekem ezt a cikket nem sikerült megtalálnom a honlapjukon. Ráadásul úgy hírlik a klub nagyjából 45 millió fontos adóságállománnyal rendelkezik, Turan távozása tehát biztosra vehetõ, kérdés mikor és hova adják el.

Az elsõ komoly lépést tehát megtettük, hogy - ha már Modricról lemaradtunk - egy tehetséges fiatal középpályást leigazoljunk, a következõ lépés elméletileg a Galatasaray-é.


Eközben a nufc.com értesülései szerint már másodjára kopogtattunk a West Ham ajtaján Dean Asthonnal kapcsolatban - Keegan úgy látszik beleszeretett a három csatáros játékba, Ashton pedig elõrelépés lehet Vidukához képest, bár õ is meglehetõsen sérülékeny. Mindeközben a West Ham szeretné, ha Ashton aláírna velük egy új szerzõdést. Pörögnek tehát az események, rajtuk kívül is számtalan játékossal hoztak már hírbe minket. Õket azért emeltem ki, mert úgy vélem az õ leigazolásuk lehet reális és a hírek szerint már konkrét lépések is történtek, és nem csak egy pletykaújság hátoldalát akarták megtölteni a hírrel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése