2010. július 20., kedd

Elkezdődött az idény

Az edzések lassan egy hónapja tartanak, túl vagyunk egy írországi edzőtáboron és az első felkészülési mérkőzésen, szűk 4 hét múlva elkezdődik a bajnokság.

Ha jól olvastam - szinte már csak twitteren követem a csapat dolgait, úgyhogy nem vagyok benne teljesen biztos -, Írországban napi 3 edzéssel készült a csapat a szezonra, megsüvegelendő teljesítmény.

Sikerült igazolni egy Danny Simpson-helyettest James Perch személyében. Perch védelemben és középpályán is bevethető, kedvenc helye a védelem jobb oldala. Nem megerősített hírek szerint 1,2 millió fontba került és 4 évre írt alá.

Viszonylag sima sikerrel vettük az első felkészülési mérkőzést a Carlisle otthonában - Leon Best is betalált, ami ritkaság. Egyetlen probléma: Steven Taylor vállsérülést szenvedett. Egyelőre még nincs információ a sérülés súlyosságáról és a leghamarabbi visszatérés dátumáról, de könnyen elképzelhető, hogy nem fog rendelkezésre állni a szezon elején.

Újra van tulajdonosa a 9-es meznek, amit mostantól a 4 éves hosszabbítást aláírt Andy Carroll fog viselni. A hírek szerint a klub nagyjából megtriplázta a csatár eddigi heti 7000 fontos fizetését. Ez persze nem állítja meg abban, hogy szinte minden hétvégén bekasztlizzák valamiért.

Ó, és még valami, tegnap olvastam, hogy Joey Barton úgy érzi, van olyan jó, mint a válogatott középpályásai. Megmosolyogtató, persze legkevésbé se bánom, ha igaza lesz.

A blog nyári álmának vége, mindenkinek jó szurkolást kívánok erre az idényre!

1 megjegyzés:

  1. A makik leigazolták Bramble-t? Remélem sokat fogja játszatni Bruce-főleg október utolsó napján!!!

    VálaszTörlés